WEDSTRIJD Isola Hoeselt - PS Oostkamp  4 - 3  (1-3)

DATUM 13-02-2004  21:15

DOELPUNTEN 4’ Ribeiro 0-1, 8’ A. Almeida 0-2, 12’ Vandervee 1-2, 18’ A. Almeida 1-3, 33’ Amraoui 2-3, 34’ M. Almeida 2-4, 36’ Maréchal 3-4.

VERSLAG De 400 kijkers in Lommel zagen hoe Gilly de eerste helft voor haar rekening nam. De huidige leidersploeg kwam na een controlerend begin echter niet verder dan een 0-2 voorsprong. Minicup halveerde integendeel de achterstand. Toen het kort voor rusten – nadat Gilly een tienmeter niet benutte - toch1-3 werd, leek de wedstrijd een beslissende wending te nemen. Minicup Lommel zette – onder impuls van een opvallende Tim Dewit - evenwel een heel goede tweede helft neer. De tweede ref (Van Parijs) bleef gekwetst in de kleedkamer zodat hoofdreferee Bosmans het alleen moest rooien. Hij leek daar niet bekwaam voor. Zeker niet toen het in een rumoerig slot op de nagel brandde. Het werd daarin eerst 2-3. Amraoui viel te doorzichtig en kreeg geen daardoor strafschop versierd. In de reactie werd het integendeel 2-4. Na toch nog 3-4 en nog vijf minuten te gaan, hadden Aabbassi en Amraoui de 4-4 aan de voet, werd Amraoui met rood (waarom vroegen velen zich af?) wandelen gestuurd. In het tumultueus wedstrijdeinde pakte doelman Vandecaetsbeek nog twee tienmeters die Gilly wel kreeg terwijl Lommel tevergeefs op dezelfde norm van sanctioneren hoopte.